An.jpg

Sterktecoach
&
Kleurentherapeut

An Truyens

· Sterktecoach voor dagelijks zelfvertrouwen

· Kleurentherapeut en Zonnige Adviseur die met jou liefdevol voor de spiegel gaat staan en jouw binnenkant kleurrijk  zichtbaar maakt aan jouw buitenkant zodat jouw overkant je juist begrijpt

· Mijn powerkleuren Paars, Siena, Lavendel en Lila vertellen speels dat ik HSP/HSS ben of dus de Hoogsensitieve Sensatiezoeker

· Zacht als een peperkoekje en hard als een diamant, dat is wie ik ben en hoe ik rijker werd door kennis en levenservaring. 

· mama van een zoon (18j) en een dochter (15j)

· Alfavrouw  van een Dobberman (5j)

Ik help mensen voorbij hun angst omdat ik weet hoe moeilijk dit kan zijn en omdat ik voel hoe bevrijdend dit is. Je hoeft dit niet alleen te doen. Ik geef je kleuren om dagelijks in je kracht te staan en geluksgevoel toe te laten. Het is er voor iedereen!

De Persoonlijke Kracht Methodiek bracht me een duidelijk beeld over wie ik ben als hoogsensitieve sensatiezoekster en vooral hoe ik dit kan inzetten als kwaliteit. Zelfacceptatie en positieve waardering voor mezelf zijn mijn sleutel tot succes  en vind ik dagelijks in kleuren.

Meer specifiek  begeleid ik hoogsensitieve mensen naar meer veerkracht, een juister zelfbeeld en acceptatie van hun sterkste kwaliteiten. Ik leer hen weer hun grenzen af te bakenen en dagelijks  om te gaan met mogelijk negatief of narcistisch gedrag in hun omgeving.

Psychologie en kleuren zijn mijn grote passie. Na 40 jaar leerde ik mezelf zien voor wie ik echt ben. Kleuren zijn mijn dagelijkse houvast om dichtbij mezelf te blijven in alles wat ik doe. Kiezen voor mezelf en durven uitstralen wie ik ben maakt me een gelukkige vrouw.

En gelukkig mogen zijn met wie je bent is het recht van elke mens.