Foto CN.jpg

Loopbaancoach 
Stress & Burn out coach
Bemiddelaar

Ik ben een VDAB-loopbaancoach, erkend stress- en burn-out coach en bemiddelaar voor mensen en bedrijven. Vanuit mijn expertise als coach en bemiddelaar en mijn achtergrond in de advocatuur, begeleid ik je naar meer energie, richting en daadkracht. Ik help je te identificeren welke blokkades er spelen en deze aan te pakken bij de oorzaak. Wat troebel is wordt helder. Resultaat: een duurzame oplossing op maat, zodat wat jij doet in lijn is met wie jij bent.​

Voor mijn activiteiten als coach en trainer put ik uit een combinatie van expertises in advocatuur, bemiddeling, coaching en training. Als advocate viel het me telkens opnieuw op: de kwaliteit van onze verbinding met anderen en onszelf is cruciaal voor ons professioneel en persoonlijk welzijn. Verstoorde relaties en communicatie kunnen ons mentaal en fysiek zó beïnvloeden dat we het contact met onszelf, ons lichaam en anderen verliezen. Onder het motto ‘voorkomen is beter dan genezen’ en vanuit een verlangen om win-win situaties te creëren, ben ik me ook gaan richten op coaching en bemiddeling. Dat ging niet vanzelf. Een periode van heroriëntering, loopbaanbegeleiding, opleidingen en persoonlijke ontwikkeling ging hieraan vooraf. Na bijscholing tot loopbaanprofessional, stress- en burnout coach en bemiddelaar, maakte ik zelf een carrièreswitch: van advocaat naar coach & bemiddelaar. Deze unieke combinatie zorgt voor een kruisbestuiving en verruimt mijn blik op deze verschillende gebieden. Vanuit een passie voor het gedrag van en tussen mensen en omdat ik ervan hou om te blijven bijleren, volg ik momenteel een bijkomende opleiding tot Master in de klinische psychologie. Daar kan ik mijn hartje ophalen in het verdiepen in mensen en hun ontwikkelingsproces.

Waarbij kan ik je helpen? 

Loopbaanbegeleiding | Coaching naar (persoonlijk) leiderschap | Hartcoherentietraining | Bemiddeling | Stress- en burn-out coaching (ook ter preventie)

Extra tip: Lees meer over jobcoaching en loopbaancheques: Loopbaanbegeleiding | VDAB