paulien.jpg

Therapeut Eetstoornissen

Paulien Van Hool

Mijn naam is Paulien, een enthousiaste 25 jarige levensgenieter.

Met mijn enorme interesse voor holistische gezondheid bekijk ik het leven en de mens met een ruime blik. Gezondheid is meer dan alleen het fysiek of mentaal luik. Gezondheid situeert zich op fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en sociaal niveau. 
Ik ben er dan ook bewust van overtuigd dat er een enorme samenwerking plaatsvind op alle niveaus en dit de ultieme gezonde mens creëert. Na mijn studie psychologie is zo ook langzaam mijn interesse in de orthomoleculaire gezondheid en voeding gegroeid.

In mijn tienerjaren werd ik geconfronteerd met een eetstoornis. Voor vele mensen ongrijpbaar en moeilijk te vatten. Nu koester ik het vermogen om kracht te putten uit deze vroegere kwetsbaarheid en dit  in te zetten in mijn coaching.

Herstel is een weg van vallen en opstaan en de aanpak is erg individueel. Diepgewortelde overtuigingen en emoties zitten vaak onder het topje van de ijsberg.
Mijn aanpak is dan ook holistisch en individueel, geen enkele weg is hetzelfde. In mijn coaching staat vertrouwen voorop. Die veiligheid betekend voor mij dat je kan zijn wie je bent, dat je jezelf kan uitspreken zonder oordeel. Samen gaan we op zoek naar wat jou helpt en ondersteunt. Streng voor de eetstoornis maar mild voor de persoon die er achter schuilt.
Herstellen doe je niet alleen maar met een leger aan bondgenoten die jou ondersteunen. Ik ben graag een van die bondgenoten.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten en samen deze reis aan te gaan!

Je kan bij mij terecht voor:
-       Een individuele begeleiding en aanpak bij een eetstoornis
-       Negatief zelfbeeld
-       Hooggevoeligheid
-       (Orthomoleculaire) voedingbegeleiding en advies (met een bijzondere interesse in sport en darmen)