top of page
niels.jpg

Loopbaancoach
Sportcoach
Stresscoach

Als gecertificeerd VDAB loopbaanbegeleider, aangesloten bij ReIN en loopbaancentrum Dialogisch , specialiseer ik mij in het ondersteunen van werknemers bij het ontdekken van hun unieke talenten en kwaliteiten, het vinden van hun waarden en normen en het begeleiden bij het bereiken van werkgeluk en duurzaam werk. Dit vanuit een oprechte interesse in ieder mens en ieders potentieel tot zelfontplooiing. Hierbij richt ik mij niet alleen op loopbaanbegeleiding, maar ook op stressmanagement en persoonlijke ontwikkeling.

Bij mij kan je terecht met loopbaancheques.

Bovendien ben ik ervan overtuigd dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Daarom bied ik aansluitend als gediplomeerd sportcoach, sportvoedingsadviseur en sportpsycholoog ook sportcoaching, sportvoedingsadvies en mental performance coaching aan.

Ik bied fysieke en mentale coaching aan om jou te helpen je volledige potentieel te bereiken. Of je nu een professionele atleet bent die zijn prestaties wil verbeteren, een amateur die zijn zelfvertrouwen wil vergroten of een team dat op zoek is naar een competitief voordeel, mijn fysieke en mentale coaching kan je helpen om de mentale obstakels te overwinnen die je sportprestaties in de weg staan.

Contact 0471 74 74 75
bottom of page